Frokostseminar om bærekraft og digitalisering av verdikjeder

Steder Oslo

Tidspunkt 25.04.2019 kl. 07.30

Bærekraft og samfunnsansvar blir viktigere og viktigere i alle verdikjeder. Miljø, menneskerettigheter, arbeidslivskonvensjoner og andre krav stilles oftere og tydeligere av både marked og myndigheter, og må derfor overholdes av alle leverandører, og gjennom alle verdikjeder. Hvordan kan dette gjøres best mulig i en digital hverdag?

undefinedundefined

 

På Inventuras frokostseminar om bærekraft og digitalisering av verdikjeder vil Stian Tyvand Horne og Martin Hagen fra Inventura dele erfaringer og vise muligheter for å oppnå bærekraft og vise samfunnsansvar i hele verdikjeden. Er det virkelig mulig å møte både regulatoriske krav og markedets behov i en digital verden der rammebetingelsene og forretningsmuligheter endres hurtigere enn noen sinne?

 

Sammen med Inventura vil du også møte våre samarbeidspartnere i Tradeshift og riskmethods.

undefined

Tradeshift er verdens største transaksjonsplattform som kobler selgere og kjøpere sammen, og tilbyr faktureringstjenester,  betalingstjenester og annen teknologi. En av selskapets gründere, Gert Sylvest, vil snakke om hvordan den digitale verdikjeden tilbyr uendelige muligheter for å dele og skaffe informasjon. Med så mye informasjon tilgjengelig kan kunstig  intelligens bli en viktig støtte for å sikre korrekt informasjon - og bærekraftige verdikjeder.

undefined
Riskmethods driver digital overvåking, varsling og håndtering av risiko i leverandørkjeder. Ved hjelp av kunstig intelligens og Big Data kan risiko overvåkes og varsles til rett person til rett tid. Hannele Palje-Rossi fra Riskmethods vil vise hvordan ny teknologi kan bidra til å optimalisere anskaffelsesprosesser, og bedre risikoovervåking. Hvordan kan risikohåndtering rundt bærekraft og samfunnsansvar best skje i en digital sammenheng?

Det blir også en live-demonstrasjon av hvordan kunstig intelligens kan anvendes i risikohåndtering!

Seminaret holdes på Hotel The Hub (tidligere Royal Christiania, ved Jernbanetorget), torsdag den 25. april kl 0800-0945. Frokost serveres fra kl 0730.

Dette nyoppussete og nyåpnete hotellet har til og med egen kjøkkenhage på taket, og garanterer dermed svært kortreist mat. Et åpenbart sted å holde seminar om bærekraft og samfunnsansvar!  

 

Påmelding skjer her.