Bli med på Anskaffelsesdagen i Bergen

 1. mars 2020 er vi igjen klare for den årlige Anskaffelsesdagen. I år, som i fjor, vil vi vektlegge en praktisk tilnærming til vanskelige temaer innen innkjøp. Årets konferansier er Finn Tokvam.

Erfaring viser at det på det innkjøpsfaglige området er behov for samhandling mellom det private næringsliv og offentlig sektor for fagområdet innkjøp. Det er viktig med møtepunkter, og konferansen retter seg derfor både mot innkjøpere og tilbudsgivere innenfor både offentlig og privat sektor.

På mange områder foregår det en særdeles rask utvikling, og innkjøpsområdet er ikke noe unntak. Programmet vil derfor i år legge særlig vekt på den raske utviklingen på det innkjøpsfaglige området, herunder robotisering i næringslivet og sammenhengen med innkjøp. Vi er så heldige å ha med oss Henning Dahl fra batteriprodusenten Corvus Energy. Selskapet har en unik kompetanse og know-how innen batteriløsninger. I tillegg vil Arne Selvik holde et innlegg om robotisert fremtid.

Et viktig tema i år er robotiseringen av næringslivet – og hvordan det påvirker innkjøp

Temaer som omhandles er bl.a.:

 • “Selvfølgelig kan vi drive fabrikk på vestlandet”
  • “Bærekraftige anskaffelser”
  • “Hvordan vinne anbud”
  • “Robotene kommer”
  • “Hva skal en se etter i tilbud, for å vurdere om det kan foreligge konkurransebegrensende samarbeid?”
  • “Konkurransebasert dialog”

 

 

Blant foredragsholderne er Espen Herland og Matias Haukom fra Inventura, Line Rakner fra KOFA, Marion Stamnes fra Konkurransetilsynet og Gunnar Wessel Thomassen fra Digitaliseringsdirektoratet – blant annet.

 

Pris: 2900,-

Pris for medlemmer av Innkjøpsforeningen og kunder av Inventura: 2500,-

Påmeldingen er bindende – meld deg på her.