Inventura vokser videre

I Inventura får jeg anledning til å samarbeide med kolleger som er ledende innenfor innkjøpsfeltet

Mahdi Malin, konsulent, Inventura

Til tross for Korona-pandemien – Inventura fortsetter den gode veksten vi har hatt gjennom hele 2020 og rekrutterer aktivt.

Hittil i år har vi fått gleden av å bli kjent med seks nye, gode kolleger: Marthe, Thuva og Mahdi i Oslo og Vebjørn, Cassandra og Christina i Bergen. Allerede i løpet av de første ukene på jobb har alle sammen vært i gang med spennende prosjekter for viktige samfunnsaktører – fra store, statlige virksomheter til industribedrifter og eiendomsbransjen. Vår nyeste kollega Camilla starter denne uken. Hun har fortalt om sine opplevelser med jobbsøking i nedgangstider i Dagens Næringsliv.

Tverrfaglige utfordringer

Thuva Askheim er jurist med erfaring fra Forsvaret, og begynte i Inventura våren 2020. Hun forteller at hun daglig får utfordret sin faglige kompetanse gjennom varierende arbeidsoppgaver.

-Som nyansatt i Inventura ble jeg raskt involvert i spennende prosjekter hos både private og offentlige kunder, sier hun. -Å få jobbe med ulike anskaffelsesrettslige problemstillinger sammen med dyktige og engasjerte kolleger bidrar til interessante og lærerike arbeidsdager.

En annen nyansatt i år er Mahdi Malin. Han er utdannet erversjurist fra universitetet i Odense i Danmark, og har erfaring som strategisk innkjøper og kategoriansvarlig hos Danske Statsbaner før han kom til Inventura og Norge. Han er ikke i tvil om hva som er det beste med å begynne i Inventura:

-Til daglig inngår jeg i ulike tverrfaglige team av flinke kollegaer der vi lærer av hverandre og alltid utfordrer hverandre til å gjøre det enda bedre, sier han.

-Der jeg tidligere jobbet med innkjøp kun innenfor et avgrenset område, gir Inventura meg muligheten for å jobbe med ulike typer av innkjøp. Slik kan jeg bruke og videreutvikle mine kompetanser innenfor innkjøpsfeltet. I Inventura får jeg anledning til å samarbeide med kolleger som er ledende innenfor innkjøpsfeltet. Og det er aldri langt fra tanke til sparring med nærmeste kollega slik vi alltid spiller hverandre sterkere.

Inventura trenger flere flinke folk

Inventura vokser videre, og nå er vi spesielt interessert i å komme i kontakt med deg som har fra to til seks års erfaring innenfor våre fagfelt.

Hos Inventura får du være med på innkjøpsprosesser i noen av landets største innkjøp. Du vil hjelpe store, kjente private bedrifter og offentlige virksomheter med å få gode, bærekraftige leverandører og lavere kostnader. Samtidig får du muligheten til å ta del i en svært spennende utvikling og vekst i Norges ledende konsulenthus innenfor innkjøpsdrevne verdikjeder.

I Inventura får du jobbe sammen med engasjerte, hyggelige og kunnskapsrike kolleger i tverrfaglige team, bestående av blant annet jurister, økonomer, ingeniører og samfunnsvitere. Vi bryr oss om hverandre og kundene våre, byr på oss selv som individer og fagpersoner, og hjelper hverandre med å nå målene våre.

Du får stor frihet til å forme din egen arbeidshverdag hos oss. Du som er målrettet og tar ansvar har store muligheter for personlig og faglig utvikling i Inventura, og vil raskt kunne få dine egne prosjekter og kunder.

Søknader mottas – finn ut mer

Hvis du vil bli vår nye kollega, er du velkommen til å sende oss CV og en kortfattet søknad som forteller hvem du er og hvorfor du vil jobbe hos oss gjennom FINN. Aktuelle kandidater blir i første omgang invitert til en uformell prat over en kaffekopp for å bli bedre kjent med mulighetene i Inventura og Inventura som selskap, og få mer informasjon om rekrutteringsprosessen.

Les gjerne mer om hvordan det er å jobbe i Inventura i Oslo her, og i Inventura i Bergen her.

Her finner du et intervju med sjefen over alle sjefer, administrerende direktør Trond Slethaug, og her finner du litt mer historikk om selskapet og informasjon om hvordan det er i prosjektene våre.

 

Gunnar Bleness

Partner / leder marked, kommunikasjon og HR

gunnar.bleness@inventura.no 907 61 867
Se alle ansatte