Ny innkjøpsplattform for digitale tjenester

En ny, digital møteplass for digitale tjenester og produkter gjør det enklere for både leverandører og innkjøpere å finne hverandre – og gjøre en trygg handel.

På et verdensomspennende digitaliseringsmarked er det krevende å finne de beste leverandørene og tjenestene, og sikre seg riktige betingelser og gode leveranser. Et nytt samarbeid mellom Inventura og Iotnite vil gjøre jobben enklere.

Inventura har i dag inngått en samarbeidsavtale med selskapet Iotnite. Avtalen innebærer at vi sammen skal gjøre det enklere for våre kunder og partnere å komme i gang med «tingenes internett» (Internett Of Things) og digitalisering.

Globalt marked

Iotnite.com er den ledende markedsplassen og innkjøpsplattformen for IoT (Internet of things) og digitalisering, der kunder møter ledende lokale og globale leverandørene på ett sted, iotnite.com

Som innkjøper får du dermed en lagt større trygghet for at du har tilgang til de ledende leverandørene. Slik kan du sikre at din virksomhet får de beste produktene og tjenestene på markedet, knyttet til best mulig betingelser.

Gode råd og mange leverandører

Jon Petter Andersen, styreleder i Iotnite, sier at markedet gjennom denne samarbeidsavtalen blir betydelig forenklet.

-Markedet er utrolig fragmentert for innkjøpere, dette har vi tatt tak i. På iotnite.com vil bedrifter finne konkrete råd om hvordan man skal komme i gang med digitalisering, for sin virksomhet, for alle bransjer. Deretter lager man en forespørsel som sendes til over 400 av de ledende selskapene innenfor IoT og digitalisering. Disse er forhåndsgodkjente leverandører som innen kort tid leverer tilbud på oppdraget, tjenesten eller produktet, helt gratis og uforpliktende for deg og din bedrift. Andersen påpeker også at Inventura som den ledende på sitt område, er en viktig partner for Iotnite fremover.

-Samarbeidet vil styrke våre felles og individuelle kunder og partnere, og skape nye tjenester vi vil utvikle sammen, basert på etterspørsel fra markedet, sier han.

Enkel og trygg markedsplass

Som kunde eller partner av Inventura får du også store fordeler av denne avtalen. Trond Slethaug, administrerende direktør i Inventura, sier avtalen åpner spennende muligheter for Inventuras kunder:

-Gjennom dette samarbeidet vil våre kunder få tilgang til et internasjonalt marked for viktige produkter og tjenester knyttet til digitalisering og modernisering av prosesser og produkter. Bruken av tingenes internett øker raskt, gir store muligheter, og er et fullstendig internasjonalt marked, sier Slethaug. -Da er det viktig at både kunder og leverandører kan finne hverandre på en enkel og trygg markedsplass, slik Iotnite har laget. I tillegg kan Inventuras rådgivere bidra til å sikre effektivt, trygt og enkelt innkjøp av slike tjenester gjennom Iotnite. Slik ser vi på denne avtalen som en stor mulighet for både Inventura, Iotnite – og alle våre kunder.

Som leverandør på iotnite.com har du også muligheten til å vokse i eksisterende markeder, og inn i nye markeder globalt.