Tor Arne Solberg- Johansen

Tor Arne Solberg-Johansen

Partner/advokatfullmektig

908 98 556

Tor Arne Solberg-Johansen er partner med ansvar for offentlig marked i Oslo. Han leder også Inventuras juridiske fagenhet. Han bistår kunder særlig med kontraktsrett og anskaffelsesrett, og er tilhenger av pragmatisk problemløsning. Han jobber også som prosjektleder og forhandlingsleder ved gjennomføring av større anskaffelser, og har bred erfaring med internasjonale forhandlinger.

Tor Arne har ti års erfaring i EFTAs overvåkingsorgan (ESA) i Brussel, bl.a. som deputy director og senior legal officer. Han flyttet tilbake til Oslo i 2007 for å starte Inventuras Oslo-kontor og har siden arbeidet med oppbyggingen av kontoret.

Solberg-Johansen er utdannet jurist ved Universitetene i Oslo og Bergen, og har også en LL.M. i internasjonal og sammenliknende rett fra Vrije Universiteit Brussel, med fokus på EU-rett. Han har også Diploma in Business Administration fra Heriot-Watt University i Edinburgh. Tor Arne er sertifisert prosjektleder i Prinze2.

Tor Arne er glad i mennesker og trives best i team. Han er også nysgjerrig og liker å lære mer om alt, og reiser gjerne på tur til fjern og nær for å utforske nye steder, og aller helst til lange bakker med snø om vinteren.