"Ut av komfortsonen"

Vi er stolte av å jobbe i Inventura og ønsker å gi deg et lite innblikk i hvordan det er å jobbe hos oss.

Kompetanse:

Våre medarbeidere har sin utdannelse innen mange ulike fagfelt, og vi rekrutterer primært medarbeidere med utdannelse på masternivå. Vi er opptatt av å kontinuerlig utvikle våre medarbeidere gjennom vårt prosjektarbeid og kompetansetiltak. Som ansatt i Inventura vil du få muligheten til å jobbe i tverrfaglige team bestående av bl.a. jurister, økonomer, ingeniører og samfunnsvitere

Vi bryr oss:

I Inventura skal du bli sett av både våre ledere og av kollegaer. Vår verdi om å være RAUS etterleves i vår arbeidshverdag, og er en viktig rettesnor for hvordan vi er mot hverandre. Vi er bevisst at våre arbeidstakere til enhver tid er en del av ulike livsfaser. Målet med vår livsfasepolitikk er å ta vare på våre medarbeidere også i tider hvor den ansatte kan trenge tilpasninger i sin arbeidshverdag.

Det sosiale livet i Inventura:

Vi er opptatt av å skape møteplasser også utenfor arbeidsplassen med månedlige arrangementer og en årlig felles tur. Vi har vært på kanopadling, Prekestolen, Skarverennet, Holmenkollstafetten m.m. Vi har en sosialkomite på hvert kontor som sørger for sosiale påfunn, ofte med god mat og drikke.

Kultur:

Mantra i Inventura er "ut av komfortsonen" Dette er tett koblet til våre verdier og vi mener dette er essensielt for å utvikle oss videre og lykkes i våre prosjekter. I vår kultur er det viktig å gjøre hverandre til stjerner og bygge teamet enda sterkere.