Student og lyst på jobb i Inventura?

Inventura har bred og god erfaring med å tilknytte seg studenter i forskjellige roller - både i Oslo og Bergen, for gjensidig nytte og utvikling. Og gjerne med sikte på fremtidig ansettelse.

Sommeren 2018 hadde Inventura for eksempel to dyktige og trivelige studenter i praksis, «summer interns». De fikk bryne seg på dagsaktuelle problemstillinger, kundecase og analyser. Resultatene deres gir oss i Inventura verdifull input i vår hverdag, og prosessen og oppgavene var spennende og kompetansebyggende for studentene.

Sommeren 2019 skal vi også ha internships. Du som har lyst til å prøve deg som konsulent og bidra med din kapasitet og kompetanse er hjertelig velkommen til å søke. Søknadsfristen er 15. januar. 

Inventura har også hatt traineer tidligere. Dette er ingen fast ordning, men kandidater med riktig kompetanse og interesse for våre fagområder vil alltid kunne vurderes for en slik tilknytning. 

Dessuten har vi hatt gode erfaringer med å tilby skriveplass til masterstudenter, først og fremst innenfor jus. Vi har et stort og godt fagmiljø knyttet til anskaffelser, særlig offentlige anskaffelser. Studenter som skriver masteroppgave innenfor dette fagfeltet har derfor hatt stor glede av å tilhøre vårt miljø – og vi har hatt gleden av å få nye impulser og nye bekjentskaper. Ofte har et slikt samarbeid også ført til ansettelse av studenten etterpå.

Så det er mange muligheter for flinke og engasjere studenter i Inventura. Det viktigste for oss er at du deler vår glødende interesse for anskaffelser og prosjektarbeid, elsker å jobbe i team og samarbeide med andre, står på for å løse kundens problemer og ikke gir deg før jobben er gjort og kunden er fornøyd.