Har du kommersiell teft og erfaring fra IT-anskaffelser?

Inventura vokser, og vi vil ha flere flinke kolleger til vårt kontor i Oslo.

Våre kunder har for tiden spesielt behov for rådgivning og bistand ved IT-anskaffelser. Vi ser etter deg med kommersiell teft og erfaring fra innkjøp av IT-løsninger, IT-tjenester og/eller hardware. Vi tror du har en mastergrad, og vi snakker gjerne med både jurister, økonomer og ingeniører. Du har gjerne interesse for digitalisering og teknologi og liker å jobbe prosjektorientert og målrettet. Erfaring fra offentlige anskaffelser og kjennskap til Statens standardavtaler (SSA) er en fordel, men ikke et krav.

Som konsulent i Inventura får du brukt din faglige kunnskap og personlige kompetanse til å skape verdi for kundene. Vi bistår med alt fra store, strategiske prosjekter og anskaffelser, til operative innkjøp, kompetanseheving og omstillingsprosjekter hos våre kunder.

I Inventura får du stor frihet under ansvar til å forme din egen hverdag. Du vil jobbe sammen med engasjerte, hyggelige og faglig solide kolleger i tverrfaglige team, bestående av bl.a. jurister, økonomer, ingeniører og samfunnsvitere. Vi bryr oss om hverandre, og vi bidrar til hverandres vekst og utvikling. Vår verdi om å være raus etterleves i det daglige, og er en viktig rettesnor for hvordan vi er overfor kolleger, våre kunder og våre samarbeidspartnere. Dette, sammen med verdiene handlekraftig og nytenkende, er helt sentralt i vår hverdag og vår kultur.

Vi er opptatt av kontinuerlig å utvikle våre medarbeidere gjennom kompetansetiltak og verdiskapende aktiviteter for våre kunder. Hos oss får du raskt tillit og ansvar - og utfordrende arbeidsoppgaver.

Inventura tilbyr konkurransedyktige betingelser og gode muligheter for faglig og personlig utvikling.

Om arbeidsgiveren

Inventura er spesialisten på å effektivisere og utvikle virksomheter med innkjøpsdrevne verdikjeder. Vi utvikler strategiske tanker og planer for våre kunder, omgjør dem til konkrete tiltak – og gjennomfører dem. Inventura leverer strategisk, operasjonell og regulatorisk rådgivning til kunder i alle bransjer både i privat og offentlig sektor.

I Inventura vil du møte dyktige kolleger i et tverrfaglig miljø med blant annet jurister, økonomer, ingeniører, IT-spesialister og samfunnsvitere.