Operasjonelle tjenester

Vi er de operative strategene, og de operasjonelle tjenestene er «hjertet» i Inventura. Vi løser utfordringene sammen med kunden med rause og handlekraftige medarbeidere. Vi ser hva som skal til, og yter det lille ekstra.

Vi vet at lavere kostnader, bedre marginer og effektive prosesser er resultatet når vi jobber med innkjøpsprogrammer, operativ innkjøpsbistand og prosessforbedringer i organisasjonen. Vi vet at flere anbudsseiere er resultatet når du har kvalitetsjekket tilbud, finslipt salgsbudskapet og funnet den ideelle samarbeidspartneren og underleverandøren.

Eksempler på operasjonelle tjenester er utvikling av innkjøps- og leverandørstrategier, gjennomføring av analyser, innkjøps- og prosessforbedringsprogrammer, kategoristyring, operativ innkjøpsbistand, gjennomføring av kompetanseprogram og endringsledelse gjennom implementering og oppfølging.

Inventura har dybdekompetanse og erfaring fra de sektorer vi arbeider innenfor. Vi forstår de kritiske faktorene i din bransje og gir deg strategiske og taktiske konkurransefortrinn gjennom å effektivisere drift, minimere kostnader og sikre kontinuerlig forbedring.