Inventura ønsker å dele kunnskap og erfaringer om innkjøp. Derfor har vi utviklet Innkjøpsskolen; som består av 6 e-læringsmoduler slik at din bedrift kan bli tryggere på innkjøp – når og hvor det passer dere.

 

E-læring og blended learning

Vi har utviklet et komplett rammeverk for innkjøp som vi kaller innkjøpshjulet. Innkjøpshjulet reflekterer en god innkjøpsprosess fra A til Å, og sikrer at behov og tekniske, kommersielle og juridiske krav blir ivaretatt fra start til slutt. Innkjøpshjulet kan tilpasses anskaffelsens størrelse og kompleksitet, og passer i alle virksomheter.

Vi ønsker å dele vår kunnskap og erfaringer, og har derfor utviklet «Innkjøpsskolen». Denne reflekterer vår beste praksis innenfor innkjøp og kontrakt. Innkjøpsskolen gir deg innsikt og ferdigheter som du umiddelbart kan anvende til å forbedre dine innkjøp.

Innkjøpsskolen er nettbasert (e-læring) og består av totalt 6 eller 7 moduler, hvor siste modul gjelder offentlige anskaffelser. Dette er et grunnleggende kurs, men vi likevel gi god fundamental kunnskap om innkjøp, og nok kompetanse til å bli sertifisert innkjøper. Om man ønsker å gå i dybden på noen temaer kan man kombinere e-læring med 2 kursdager før man tar sertifiseringstesten SOA Basis (Sertifiseringsordningen for Offentlig Anskaffelse) som er utarbeidet av Digitaliseringsdirektoratet.

Modulene er som følger:
Innkjøpshjulet
Forarbeid
Marked
Kjøp
Implementering
Oppfølging
(Innkjøpstesten)
Offentlige anskaffelser + SOA Basis prøveeksamen

Inventura tilbyr ulike kurspakker:

Gå til våre sider på innkjøpsskolen for å lese mer om kurs og sertifisering.

Ønsker du å lære mer om bærekraftige innkjøp og ESG-ansvar i hele verdikjeden? Sjekk ut Bærekraftskolen, der vi tilbyr e-læringskurs så vel som skreddersydde læringspakker tilpasset din bedrift.