Vil du bli en del av Norges beste fagmiljø for innkjøpsdrevne verdikjeder?

Inventura vokser, og vi vil ha flere gode kolleger til vår avdeling i Oslo.

 

I Inventura vil du bli del av Norges beste fagmiljø innenfor innkjøp og verdikjedeoptimalisering. Vi hjelper noen av landets mest spennende private og offentlige virksomheter med blant annet strategiske forbedringsprosjekter, kompetanseutvikling, analyser og anskaffelser. Ikke minst har både offentlig og privat sektor fått øynene opp for behovet for digital transformasjon, og viktigheten av å prioritere bærekraft og samfunnsansvar i alle prosesser og prosjekter. 

Vi ser etter deg som har en mastergrad og snakker gjerne med både økonomer, jurister, ingeniører og deg med en annen relevant bakgrunn. Konsulenterfaring fra innkjøp og verdikjedeoptimalisering er et klart fortrinn, men også deg med relevant erfaring fra en linjeorganisasjon og nyutdannede med spesielt relevant fagkunnskap og interesse for våre fagfelt oppfordres til å søke.

For å trives og lykkes hos oss må du like å jobbe prosjektorientert og målrettet, like varierte dager og høyt tempo og ønske å engasjere deg i et aktivt faglig og sosialt arbeidsmiljø.

I Inventura får du stor frihet under ansvar til å forme din egen hverdag. Du vil jobbe sammen med engasjerte, hyggelige og faglig solide kolleger i tverrfaglige team, bestående av bl.a. jurister, økonomer, ingeniører og samfunnsvitere. Vi bryr oss om hverandre, og vi bidrar til hverandres vekst og utvikling. Vår verdi om å være raus etterleves i det daglige, og er en viktig rettesnor for hvordan vi er overfor kolleger, våre kunder og våre samarbeidspartnere. Dette, sammen med verdiene handlekraftig og nytenkende, er helt sentralt i vår hverdag og vår kultur.

Vi er opptatt av kontinuerlig å utvikle våre medarbeidere gjennom kompetansetiltak og verdiskapende aktiviteter for våre kunder. Hos oss får du raskt tillit og ansvar - og utfordrende arbeidsoppgaver.

Inventura tilbyr konkurransedyktige betingelser og gode muligheter for faglig og personlig utvikling.

Om arbeidsgiveren

Inventura er spesialisten på å effektivisere og utvikle virksomheter med innkjøpsdrevne verdikjeder. Vi utvikler strategiske tanker og planer for våre kunder, omgjør dem til konkrete tiltak – og gjennomfører dem. Inventura leverer strategisk, operasjonell og regulatorisk rådgivning til kunder i alle bransjer både i privat og offentlig sektor.

I Inventura vil du møte dyktige kolleger i et tverrfaglig miljø med blant annet jurister, økonomer, ingeniører, IT-spesialister og samfunnsvitere.