Inventura vokser, og vi er hele tiden på jakt etter nye, gode kolleger. Se filmene for å høre litt mer om hvordan det er å jobbe hos oss!

I Inventura får du stor frihet under ansvar til å forme din egen hverdag. Du vil jobbe sammen med engasjerte, hyggelige og faglig solide kolleger i tverrfaglige team, bestående av blant annet jurister, økonomer, ingeniører og samfunnsvitere. Vi bryr oss, og bidrar til hverandres vekst og utvikling. Vår verdi om å være raus etterleves i det daglige, og er en viktig rettesnor for hvordan vi er overfor hverandre, våre kunder og våre samarbeidspartnere. Dette, sammen med verdiene handlekraftig og nytenkende, er helt sentralt i vår hverdag og vår kultur.

Vi er opptatt av å utvikle medarbeiderne våre gjennom kompetansetiltak og verdiskapende aktiviteter for kundene våre. Hos oss får du raskt tillit og ansvar – og utfordrende arbeidsoppgaver.

Digitaliseringen treffer også innkjøpsfaget med full tyngde. Vi hører derfor gjerne fra deg som har kompetanse eller erfaring med prosjekter hvor innkjøpsrutiner og strukturer har blitt full-digitalisert.

Vi er flinke til å skape gode relasjoner også utenfor kontoret, med fellestreninger og andre sosiale aktiviteter.

Dette ser vi etter

Bærekraft og samfunnsansvar er svært viktig for både Inventura og kundene våre. Gjennom smartere innkjøp og strategiprosjekter hvor vi gjør kundens drift mer bærekraftig, bistår vi våre kunder med å sikre menneskerettighetene, trygge lønns- og arbeidsvilkår og redusere deres CO2-avtrykk i hele verdikjeden. Vi håper du tar kontakt dersom du har erfaring med oppfølging av komplekse leverandørkjeder eller kompetanse innen miljø og menneskerettigheter.

Vi ser etter deg som har kommersiell teft og interesse for innkjøp, anskaffelser og kategoristyring – i privat eller offentlig sektor. Vi tror du har en mastergrad, og snakker gjerne med både jurister, økonomer og ingeniører. I Inventura ansetter vi både nyutdannede og mennesker med erfaring enten som konsulent eller i en innkjøpsorganisasjon.

Inventura tilbyr konkurransedyktige betingelser, og gode muligheter for faglig og personlig utvikling.