Inventura vokser, og vi er hele tiden på jakt etter nye, gode kolleger. Se filmene for å høre litt mer om hvordan det er å ha en karriere som konsulent hos oss!

Inventura vokser, og vi søker flere medarbeidere i både Oslo, Bergen og Trondheim. Vi er både interessert i deg som er nyutdannet eller i ferd med å fullføre en mastergrad, og deg som har mer erfaring med innkjøpsdrevne verdikjeder.

Se oversikten over ledige stillinger hos oss, og send søknaden din her.

I Inventura får du stor frihet under ansvar til å forme din egen hverdag. Du vil jobbe sammen med engasjerte, hyggelige og faglig solide kolleger i tverrfaglige team, bestående av blant annet jurister, økonomer, ingeniører og samfunnsvitere. Vi bryr oss, og bidrar til hverandres vekst og utvikling. Vår verdi om å være raus etterleves i det daglige, og er en viktig rettesnor for hvordan vi er overfor hverandre, våre kunder og våre samarbeidspartnere. Dette, sammen med verdiene handlekraftig og nytenkende, er helt sentralt i vår hverdag og vår kultur.

Vi er opptatt av å utvikle medarbeiderne våre gjennom kompetansetiltak og verdiskapende aktiviteter for kundene våre. Hos oss får du raskt tillit og ansvar – og utfordrende arbeidsoppgaver.

Digitaliseringen treffer også innkjøpsfaget med full tyngde. Vi hører derfor gjerne fra deg som har kompetanse eller erfaring med prosjekter hvor innkjøpsrutiner og strukturer har blitt full-digitalisert.

Vi er flinke til å skape gode relasjoner også utenfor kontoret, med fellestreninger og andre sosiale aktiviteter.

Dette ser vi etter

Bærekraft og samfunnsansvar er svært viktig for både Inventura og kundene våre. Gjennom smartere innkjøp og strategiprosjekter hvor vi gjør kundens drift mer bærekraftig, bistår vi våre kunder med å sikre menneskerettighetene, trygge lønns- og arbeidsvilkår og redusere deres CO2-avtrykk i hele verdikjeden. Vi håper du tar kontakt dersom du har erfaring med oppfølging av komplekse leverandørkjeder eller kompetanse innen miljø og menneskerettigheter.

Vi ser etter deg som har kommersiell teft og interesse for innkjøp, anskaffelser og kategoristyring – i privat eller offentlig sektor. Vi tror du har en mastergrad, og snakker gjerne med både jurister, økonomer og ingeniører. I Inventura ansetter vi både nyutdannede og mennesker med erfaring enten som konsulent eller i en innkjøpsorganisasjon.

Inventura tilbyr konkurransedyktige betingelser, og gode muligheter for faglig og personlig utvikling.

Student og lyst på jobb i Inventura?

 

Inventura har bred og god erfaring med å tilknytte seg studenter i forskjellige roller, for gjensidig glede og nytte. Og gjerne med sikte på fremtidig ansettelse.

 

Det er mange muligheter for flinke og engasjerte studenter i Inventura

Inventura har også hatt traineer tidligere. Dette er ingen fast ordning, men kandidater med riktig kompetanse og interesse for våre fagområder vil alltid kunne vurderes for en slik tilknytning.

Dessuten har vi hatt gode erfaringer med å tilby skriveplass til masterstudenter. Vi har et stort og godt fagmiljø knyttet til anskaffelser, særlig offentlige anskaffelser. Studenter som skriver masteroppgave innenfor dette fagfeltet har derfor hatt stor glede av å tilhøre vårt miljø – og vi har hatt gleden av å få nye impulser og nye bekjentskaper. Ofte har et slikt samarbeid også ført til ansettelse av studenten etterpå.

Så det er mange muligheter for flinke og engasjerte studenter i Inventura. Det viktigste for oss er at du deler vår glødende interesse for anskaffelser og prosjektarbeid, elsker å jobbe i team og samarbeide med andre, står på for å løse kundens problemer og ikke gir deg før jobben er gjort og kunden er fornøyd.

Ta gjerne kontakt med avdelingslederen på den avdelingen du er mest interessert i for mer informasjon, og en diskusjon om din fremtid i Inventura.