Inventura bistår jevnlig nasjonale og internasjonale byggherrer og entreprenører i anskaffelsesprosesser for store infrastrukturprosjekter i Norge.

Vi er over 80 spesialister på innkjøp og kjenner regelverket for offentlige anskaffelser inngående.  Med denne kunnskapen bistår vi nasjonale og internasjonale foretak med utarbeidelse av tilbud på norske infrastrukturprosjekter.

Med Inventura på laget får du det beste ut av teamet ditt, får temaets kvaliteter dokumentert, evaluert og verdsatt slik at dine vinnersjanser i tilbudsprosessen øker.  Når du øker tilslagsprosenten og vinner flere av de konkurranser du deltar i reduserer du dine overhead kostnader og øker lønnsomheten. Det er ikke nok å være en dyktig entreprenør, du må også få de som evaluerer deg til å ha samme oppfatningen.

Å bringe Inventura inn i tilbudteamet bør gi ditt selskap følgende fordeler:

  1. Målrettet presentasjon av evalueringskriteriene som f.eks Trafikkstyring, HMS, Kvalitet og Organisasjon
  2. Oppnår høyere fradrag fra tilbudpris i evalueringsfasen
  3. Dokumenthåndtering og koordinering, kontroll og innlevering via elektroniske plattformer
  4. Lokal kunnskap om markedet for underleverandører og konkurrenter

Vi er sikre på at de konkurransefortrinnene vi kan bringe inn i teamet ditt, vil øke sannsynligheten for et vellykket og lønnsomt prosjekt levert i tide, innenfor budsjettet ditt og til riktig kvalitet for kunden din.

 

Ta kontakt med Hans Kristian Skjold på e-post hanskristian.skjold@inventura.no eller telefon +47 915 74 836